Σαβ. 18/04/2026, 07.00
Tour of Evros
brevet 300 χλμ.

To brevet “Tour of Evros” 300 χλμ είναι μια αυθημερόν περιπέτεια η οποία σας γυρίζει σχεδόν σε όλο τον νομό Έβρου. Τα υψομετρικά δεν είναι απαγορευτικά για κάποιον που θα επιθυμεί να το δοκιμάσει.
Όμως έχετε στον νου σας πως αυτή η διαδρομή είναι ένα brevet “περιπέτειας” με μη επανδρωμένα σημεία ελέγχου, ποδηλασία σε οδούς με ελάχιστη κυκλοφορία και μεγάλη απόσταση ανάμεσα σε κατοικημένες περιοχές.
Υπενθυμίζεται πως η κατοχή αντανακλαστικού γιλέκου και φώτων είναι υποχρεωτική, καθώς και η χρήση τους τις ώρες χαμηλού φωτισμού.
Η εκκίνηση, ο τερματισμός, και η παραλαβή καρτών θα γίνουν στο “Coffee Lounge Bar ZUCCA” Μεσολογγίου 1, απέναντι από το Φάρο.

Βασικές πληροφορίες
Εκκίνηση: 7:00πμ (“Coffee Lounge Bar ZUCCA” Μεσολογγίου 1, απέναντι από το Φάρο.)
Διαδρομή:
https://www.openrunner.com/route-details/4484524
Roadbook:
https://www.dropbox.com/s/3d4ofkfffosza08/03-17%20300%20Tour%20of%20Evros.pdf?dl=0
Τα Σημεία Ελέγχου είναι φωτογραφικά (μη δώσετε σημασία στο roadbook που γράφει για ερωτήσεις) και δεν θα υπάρχει κάποια υποστήριξη στη διαδρομή.
Ύστερα από το preride κάποια σημεία που χρήζουν προσοχής:
1. Σκυλιά 2χλμ μετά το Πρωτοκκλήσι.
2. Λακκούβες σε κατηφόρα πηγαίνοντας για το χωριό Γιαννούλη
3. Στην τελευταία κατηφόρα(που θα είναι βράδυ) έχει πεσμένα δέντρα στο αντίθετο ρεύμα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΛεΠοΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ (και παράλληλα έχουν την αντίστοιχη δήλωση στην λίστα της ΛεΠοΤΕ).
Η ΜΠΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΕΔΩ (https://brevets.gr/μητρώο-μελών.html) ΟΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΝΔΕΙΞΗ “INS“. H ΜΠΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΕΛΕΓΞΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ **ΠΡΙΝ** ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ.
Οικονομικές Λεπτομέρειες
Κόστος συμμετοχής 10€, πληρωτέο μέχρι Πέμπτη 16/04(23:59)
Κόστος μεταλλίου 10€ (Πληρωτέο στον τερματισμό).
Κάνοντας ”κλικ” εδώ μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον (VivaWallet) και κάνετε την κατάθεση χρησιμοποιώντας την χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα.
Ως αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται πρώτα ο Αριθμός Μητρώου σας στα Brevets και ύστερα το επώνυμο (πχ 5134 ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΥΛΟΣ). Σε περίπτωση μίας κατάθεσης για πολλά άτομα, παρακαλούμε η αιτιολογία να γίνεται πρώτα με όλους τους ΑΜ και ύστερα όλα τα επώνυμα (πχ 5134,6118 ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΤΑΛΑΚΗΣ). Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί με τις αιτιολογίες κατάθεσης.
SOS: Στην φόρμα της Vivawallet, στην δεύτερη σελίδα, συμπληρώστε το email σας για να σας αποσταλεί το αποδεικτικό κατάθεσης.
Μετά την πληρωμή σας, και εφόσον έχετε συμπληρώσει το email σας, η Vivawallet θα σας αποστείλει email στο οποίο θα περιέχεται link με το αποδεικτικό κατάθεσης. Το ανοίγετε και στη συνέχεια μας αποστέλετε το αποδεικτικό κατάθεσης, επισυνάπτοντας ουσιαστικά το url του καταθετηρίου στην φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί.
Σύντομος οδηγός για τα 3 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε μετά την πληρωμή.

Για να συμμετέχετε στα brevet της ΜΠΛΕ πρέπει απαραίτητα να έχετε συμπληρώσει την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής